La pluja no impedeix que 2.500 persones participin a la 19a edició de la marxa cicloturista Terra de Remences, organitzada pel Club Ciclista Bas

Tot i les adversitats meteorològiques la pluja no ha acabat d’apretar i durant tot el matí s’ha pogut desenvolupar amb normalitat la XIX edició de la Terra de Remences. La cicloturista ha vist guanyar Jordi Codony en la volta curta i Sergi Rierola en el recorregut llarg. 


La pluja s’ha proposat aquest diumenge fer-li la guitza a la mítica Terra de Remences, una cicloturista que enguany complia 19 edicions. Ara bé, els participants no es volen perdre la cita per res del món, i al mal temps hi han posat bona cara per reunir a Sant Esteve d’En Bas a 2.500 persones.

Amb precaució per evitar les caigudes i sense cap esperit competitiu més enllà del grup capdavanter, com cada any, en tractar-se d’una marxa cicloturista, s’ha pogut veure un bon espectacles, amb una sortida com sempre multitudinària i amb un recorregut que agrada molt, passant pels colls de Capsacosta, Canes, Bracons, Can Bac i Condreu. Un circuit magnífic que cada any volen repetir milers de fanàtics del ciclisme.

En el recorregut curt de 95 quilòmetres, Jordi ‘Toti’ Codony ha estat el guanyador, registrant un bon temps tenint en compte la dificultat d’haver de pedalar amb aquestes circumstàncies meteorològiques. La volta llarga, com cada any molt exigent amb 175 quilòmetres, ha vist guanyar a Sergi Rierola, tot i que la Terra de Remences deixa el caràcter competitiu en segon pla.

Un any més la prova organitzada pel Club Ciclista Bas ha estat un èxit logísticament, amb desenes i desenes de voluntaris implicats en una de les cicloturistes de més prestigi i participació de tot l’Estat Espanyol. Enguany, a més, la Terra de Remences ha demostrat que ni el mal temps pot fer trontollar a aquesta mítica prova.

 

Notícies relacionades:
– La marxa cicloturista Terra de Remences compleix la majoria d’edat amb un cartell de luxe i 3.300 ciclistes a la línia de sortida
– Energy Tools és el nou patrocinador del Club Ciclista Bas, que canvia pel blanc el color de la seva samarreta