La Trobada de Beudanencs aplega un centenar d’assistents

Aquest diumenge al migdia s’ha celebrat la clàssica trobada bianual de beudanencs. Per les inclemències del temps s’ha hagut de traslladar de l’exterior cap al local social del municipi. Tot i així, la pluja no ha aigualit la festa, i el dinar popular ha tingut un gran èxit i bons retrobaments.

La trobada de beudanencs és un clàssic d’aquest petit municipi. Bona part de qui té un passat lligat a Beuda és ben avingut. Per això, a la trobada, a la qual enguany hi ha assistit 95 persones i hi ha hagut un gran ambient. Molts dels assistents ja havien participat abans d’aquesta trobada de germanor.

A la una del migdia s’ha celebrat la tradicional missa a l’església de Sant Feliu i tot seguit, ha tingut lloc el dinar popular. La pluja no ha fet malbé l’acte, molt concorregut, però s’ha hagut de traslladar al local social del municipi. Allà, els beudanencs han fet caliu durant el migdia i tarda, i han tirat endavant, un any més, una activitat que fa poble i el manté ben unit.