Esplais de la Garrotxa celebra el seu 30è aniversari amb una exposició i una festa

Aquest 2016, Esplais de la Garrotxa compleix 30 anys i l’entitat ha organitzat diversos actes per celebrar aquest aniversari. Un d’ells és una exposició que es va inaugurar dissabte al pati de l’Hospici d’Olot.

L’Ocelleta de paper és un dels objectes protagonistes de l’exposició “30 anys compartint experiències” dels Esplais de la Garrotxa, però també ho són unes tasses, una motxilla plena d’experiències, el precinto i les fotografies. Tots ells són objectes que formen part d’aquesta entitat que enguany celebra el seu 30 aniversari i ho fa donant a conèixer la seva història.

Dissabte a tarda es va inaugurar aquesta exposició, que es pot visitar fins el dia 14 de maig i que s’emmarca en la celebració del 30è aniversari d’Esplais de la Garrotxa, una entitat per la que al llarg d’aquest temps hi ha passat molts infants, joves i famílies. Més enllà d’aquesta exposició, Esplais de la Garrotxa seguirà celebrant el seu 30 aniversari el dia 28 de maig. Ho farà amb una festa al firal d’Olot amb diversos jocs, entre ells un futbolí humà. La diada acabarà amb un sopar popular i conçerts a la Sala El Torín.