El Consorci d’Acció Social organitza tallers de cuina fàcil i saludable al Menjador Social d’Olot amb alguns dels cuiners més coneguts de la ciutat

El Consorci d’Acció Social de la Garrotxa organitza un cicle de tallers de cuina fàcil i saludable gratuïts i oberts a tothom. Aquests tallers es faran al Menjador Social, situat al barri de Sant Miquel d’Olot. L’objectiu és obrir aquest servei a la ciutat com un espai de cohesió, d’integració i inclusió. Per fer-ho, el consorci compta amb la col•laboració de l’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa i quatre cuiners ben coneguts a la ciutat.


Fina Puigdevall, del restaurant les Cols, Lluís Riera de la Pastisseria Cacau, Gerard Xifra, del restaurant la Quinta Justa i Ebrima Touray del Restaurant del Mig són els quatre cuiners que col•laboraran amb el taller ‘Cuinant amb les estrelles’ que organitza el Consorci d’Acció Social conjuntament amb l’Associació d’Hostalatge al Menjador Social, situat al número 66 de l’avinguda de Girona d’Olot. Els cuiners participants ensenyaran a elaborar plats fàcils i saludables.

La xef del restaurant Les Cols Fina Puigdevall inaugurarà els tallers aquest dijous dia 12 de maig a 2/4 de 6 de la tarda. El proper serà Lluís Riera, el proper dijous, 19 de maig, a la mateixa hora. Gerard Xifra ensenyarà a fer plats saludables el 26 de maig, i Ebrima Touray dirigirà l’últim taller el 2 de juny. Tots els tallers són gratuïts i oberts a tothom. L’objectiu dels tallers és donar a conèixer el Menjador Social, un servei habitualment destinat a atendre persones que no disposen de recursos per cuinar al seu domicili, i donar-li visibilitat com un espai obert a tots els ciutadans.

x