El curs vinent, els instituts olotins mantenen les quatre línies de 1er d’ESO per centre

Un cop analitzades les dades de preinscripció i matriculació pel curs vinent, el Departament d’Ensenyament ja ha determinat els grups que hi haurà a la demarcació. Pel que fa a classes de P3, es tancaran grups en tres centres, però es crearan 9 classes noves en d’altres escoles. En el cas de primer d’ESO, el total de grups queda com en el present curs, ja que se’n eliminen dos i se’n creen dos de nous. A la Garrotxa, no hi haurà canvis per al curs 2016-2017. Tot i que l’Institut Montsacopa d’Olot havia demanat obrir una nova línia de primer d’ESO, no hi ha demanda suficient i els instituts olotins es queden tots amb 4 línies del primer curs de l’ensenyament secundari obligatori per centre. Aquesta ha estat la segona vegada que l’Institut Montsacopa intentava crear una cinquena línia de 1er d’ESO.

x