L’equip de govern de Sant Feliu de Pallerols encarregarà una auditoria per demostrar que les acusacions de l’oposició “són infundades”

L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, assegura estar cansat de les acusacions sobre irregularitats en la comptabilitat municipal que fa el grup de l’oposició, Units per Sant Feliu – Esquerra Republicana de Catalunya. Casas considera que aquestes acusacions són infundades. Per tal de demostrar-ho, ha decidit encarregar una auditoria, amb la voluntat d’exposar els resultats als veïns del municipi.

L’equip de govern de Sant Feliu de Pallerols ha decidit encarregar una auditoria sobre la comptabilitat municipal. L’objectiu és desmentir les acusacions de l’oposició i demostrar que els comptes s’han portat de manera adequada.

L’alcalde ha pres aquesta decisió després de consultar-ho amb els regidors del seu grup. Creu que l’auditoria pot significar un abans i un després en la relació amb el grup de l’oposició, que ha estat denunciant reiteradament irregularitats en la comptabilitat municipal dels últims anys i, segons el batlle, tenen una actitud obstaculitzadora del pla de govern, rebutjant donar suport a qualsevol iniciativa plantejada per l’equip de govern al ple.

La pròxima comissió de govern aprovarà la sol·licitud de pressupostos amb l’objectiu d’adjudicar l’encàrrec. L’equip de Govern no sap a hores d’ara quan pot costar aquesta auditoria que, però, consideren prioritària després de les acusacions fetes per l’oposició.

L’encàrrec es farà amb la condició que els auditors encarregats d’avaluar els comptes municipals exposin els resultats del mateix als veïns de Sant Feliu de Pallerols en un acte públic que s’organitzarà un cop acabi el procés.

 

Notícies relacionades:
– L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols assegura que els comptes de l’Ajuntament “estan bé” i acusa l’oposició de voler desgastar el govern
– Units per Sant Feliu comunica a la Sindicatura de Comptes irregularitats d’actuació en la comptabilitat de Sant Feliu de Pallerols