L’Escola Municipal de Música d’Olot compactarà els horaris de nivell elemental i augmenta l’oferta amb tallers per a infants de 0 a 4 anys

El període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge ja està obert per als alumnes nous. Fins al dia 31 de maig, totes les persones interessades han d’adreçar-se al centre i entregar el formulari d’inscripció per al curs 2016-2017. Un curs que es presenta amb algunes novetats.


L’Escola Municipal de Música d’Olot Xavier Montsalvatge afronta el curs 2016-2017 amb un canvi en l’equip directiu, que tot i mantenir el director, Xavier Pallàs, sí que introdueix un nou projecte amb propostes i accions que ja es duran a terme a partir del proper curs. Per una banda, gràcies a la subvenció de la Generalitat, s’ha pogut revisar els preus i abaixar l’import de la matricula. També s’ha fet un esforç per compactar els horaris del pla formatiu de nivell elemental, responent a la demanda de les famílies. Una altra de les novetats per al curs que ve, és que s’ampliarà l’oferta formativa. Fins ara, l’escola recomanava iniciar la formació als quatre anys, a partir del setembre s’oferiran tallers de música per a infants de 0 a 4 anys.

Així es complementa l’oferta formativa que ofereix l’escola i que inclou 25 especialitats instrumentals, 11 grups instrumentals i cinc corals. Més enllà de totes les novetats que s’introduiran a partir del setembre, el nou projecte per als propers quatre anys del nou equip directiu del centre, també vol potenciar l’ús de les noves tecnologies canviant el sistema pedagògic actual, crear un sistema de beques per fer accessible la formació musical a tots els infants interessats, introduir la formació en música moderna i crear l’orquestra simfònica de l’escola.

Les preinscripcions del curs que ve per als alumnes nous, estan obertes fins el dia 31 de maig de manera presencial entregant el formulari a la secretaria del centre. Tota la informació per a les preinscripcions es pot trobar a la pàgina web de l’escola municipal, on també es pot descarregar el formulari d’inscripció i consultar els horaris d’atenció per entrevistar-se amb un membre de l’equip directiu.