La majoria de veïns reallotjats del Nucli Antic d’Olot podrà tornar a casa demà

La majoria dels veïns desallotjats del Nucli Antic d’Olot tornaran demà a casa seva. Les obres d’enderrocament de l’edifici del qual es va ensorrar la teulada encara no estan acabades, però per als qui viuen davant per davant, ja no hi ha perill. La resta dels desallotjats encara hauran de passar uns dies fora de les seves cases.

Fa un mes que una vintena de veïns del nucli antic d’Olot viuen fora de casa seva. Van ser reallotjats fa aproximadament un mes, quan la teulada d’un edifici en runes es va esfondrar. Ara, les obres d’enderrocament de l’edifici van acabant i les construccions que s’hi troben davant per davant ja estan fora de perill. Per això, tots els veïns d’aquests habitatges, que suposen la majoria dels reallotjats, podran tornar demà a casa seva.

Tot i això, el tràngol encara no ha acabat per tots. Per qüestions de seguretat, els edificis que estaven enganxats a la construcció que s’enderroca, encara no presenten les condicions òptimes per ser habitats. Així, a algunes persones encara els queden uns dies fora de casa seva, a falta que la seguretat de les seves vivendes sigui suficient com perquè hi tornin a viure.

 

Notícies relacionades:
– Carles Mir, veí del Nucli Antic d’Olot reallotjat: “Hem agafat por de viure aquí”
– Un centenar de persones es manifesten per reivindicar un Barri Vell més viu i habitable
– Una cinquantena de veïns preparen una proposta d’accions al Nucli Antic d’Olot que traslladaran a l’Ajuntament en unes setmanes