El Festival Lluèrnia obre la convocatòria per a projectes de l’edició del 2016

El Festival Lluèrnia se celebrarà enguany el dissabte 12 de novembre i ampliarà el seu radi fins a la riba del Fluvià en els seus trams urbans. A més, l’organització ha obert la convocatòria per a projectes que vulguin participar a l’edició d’aquest 2016, que tindrà lloc el dissabte dia 12 de novembre. S’estableixen possibles ubicacions, que seguint amb la idea mare del festival, han de tenir el foc o la llum com a elements principals. Alguns espais ja estan reservats per a les produccions de cada any, com per exemple, l’Hort de la Llum. Abans del 31 de juliol, el jurat del Lluèrnia 2016 haurà decidit quins 12 projectes tiraran endavant i als quals el festival pagarà les despeses de material.

Notícies relacionades:
– La quarta edició del Festival Lluèrnia omple el nucli antic d’Olot de foc i llum
– Una instal·lació conjunta de Quim Domene i Norbe Fernández dóna el tret de sortida a La Fumarola
– El Lluèrnia amplia una setmana la seva programació, amb Jordi Hidalgo com a Hortolà de la Llum 2015

x