Les obres de la ciutat esportiva del Morrot començaran el mes que ve

Les obres de la ciutat esportiva del Morrot començaran el mes que ve. D’aquí a una setmana la Junta de Govern Local farà l’aprovació definitiva del projecte i la convocatòria del plec de clàusules per a la contractació de les obres dels dos nous camps de futbol base i l’edifici de vestidors. Els treballs estan pressupostats per un milió 750 mil euros.

Els tràmits administratius per fer realitat la nova ciutat esportiva del Morrot tiren endavant. La Junta de Govern Local portarà el projecte a aprovació definitiva el dijous que ve i també convocarà el plec de clàusules. Les obres començaran el proper mes de juny.

Una de les grans obres de mandat de l’actual equip de govern d’Olot són els nous camps de futbol del Morrot, i per ara, tot està tirant endavant sense inconvenients. La setmana que ve es farà l’aprovació definitiva del projecte i es convocarà el plec de clàusules perquè les empreses puguin presentar-s’hi. Ho podran fer per tot el projecte o només per als vestidors o els camps.
El pressupost total del projecte són 1.750.000 euros: per separat, poc més de 600.000 euros es destinaran als vestidors, i la resta, als camps. La voluntat del consistori és començar les obres l’1 de juny, tot i que el termini d’inici seria tot el mes.

De cares a l’1 de setembre, una part dels vestidors i un dels nous camps haurien d’estar disponibles per al seu ús i la finalització completa de les obres, seria l’1 d’octubre. De totes maneres, es contempla la possibilitat que s’allarguin els treballs, perquè segons el consistori els terminis són molt ajustats. També s’està pendent de la possibilitat de rebre ajudes de la Secretaria General de l’Esport i la Federació Catalana de Futbol. Els camps mediran 105×64 metres i 95×58 respectivament, i han de permetre adaptar-se a les necessitats del més de mig miler de jugadors de futbol base de la ciutat.

 

Notícies relacionades:
– La UE Olot, el Joventut Sant Pere Màrtir i el CF Sant Roc donen suport a les instal·lacions de futbol base plantejades al Morrot
– L’alcalde d’Olot respon als grups de l’oposició que l’ampliació dels camps del Morrot és “el projecte idoni” per al futbol base a la ciutat
– Olot en Comú creu que no és el moment de fer els camps de futbol base al Morrot