El retard de l’enderroc de l’edifici afectat al Nucli Antic endarrerirà la tornada a casa dels veïns reallotjats

Als carrers Bonaire i Lliberata Ferrarons del Nucli Antic d’Olot, els treballs d’enderroc de l’edifici que va patir l’esfondrament parcial d’una teulada el passat 10 d’abril es retardaran. Segons l’Ajuntament d’Olot, la complexitat de l’última part dels treballs, sumat a la intensa pluja acompanyada de calamarsa d’aquest dijous a la tarda, han fet retardar les tasques d’enderroc. Tot i que l’Ajuntament va anunciar ahir que la majoria dels 21 veïns reallotjats, els que viuen porta per porta, podrien tornar avui a casa, finalment és probable que aquest divendres tampoc no puguin fer-ho i la seva tornada s’ajorni fins la setmana vinent.


Notícies relacionades:
– La majoria de veïns reallotjats del Nucli Antic d’Olot podrà tornar a casa demà
– Carles Mir, veí del Nucli Antic d’Olot reallotjat: “Hem agafat por de viure aquí”
– Un centenar de persones es manifesten per reivindicar un Barri Vell més viu i habitable