La PAH denuncia l’estat “deplorable” d’un pis habitat del carrer del Carme i reclama el reallotjament “urgent” de la família que hi viu

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca reclama el reallotjament d’una família que viu en un pis del carrer del Carme en unes condicions que qualifiquen de deplorables. Segons afirmen, l’Ajuntament i el Consorci d’Acció Social han reconegut que el pis, propietat d’un particular, no reuneix les condicions per viure-hi, i denuncien el retard en l’assignació d’un nou pis.


La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca denuncia la situació d’una família de 9 membres. El seu estat és de risc d’exclusió social. La mare és l’única que treballa, per un sou de 800 euros. Cada mes paguen els 250 euros del lloguer d’un pis del carrer del Carme, propietat d’un  particular. A canvi, viuen en unes condicions que consideren deplorables.

La Plataforma demana el reallotjament urgent de la família. Segons afirmen, l’Oficina d’Habitatge d’Olot i el Consorci d’Acció Social estan estudiant el cas, han reconegut que el pis no és apte per viure i li van comunicar a la família que seria reallotjada. La Plataforma denuncia que d’això ja fa dos mesos.

 

Notícies relacionades: 
La PAH i l’Ajuntament d’Olot impedeixen un desnonament un dia abans que s’executi l’ordre