150 persones assisteixen a la cinquena Mostra d’Arrossos de Maià de Montcal en el marc de la Festa del Roser

Aquest dissabte al migdia es va celebrar la cinquena mostra d’arrossos de Maià de Montcal, a la Garrotxa, com a part de la Festa del Roser. Set colles del poble s’hi van presentar per competir, però sobretot, per passar un dia festiu en bona companyia. De totes maneres, hi havia d’haver un guanyador, que va ser l’arròs de Carme Alsina i Eva Jofre.

Enguany la mostra d’arrossos de Maià de Montcal ha arribat a la seva cinquena edició. Emmarcat en la Festa del Roser del municipi, aquest esdeveniment ha anat creixent any rere any. En aquesta ocasió, s’ha comptat amb 7 colles i unes 150 persones, que en una sana competició, han cuinat diversos tipus d’arròs –des del més clàssic al que trobava punts innovadors- per celebrar una jornada de les que fa poble.

L’acte ha estat organitzat pel consistori i s’ha celebrat a les antigues escoles del poble. Hi ha hagut qui ha començat aviat a preparar l’arròs i d’altres qui l’han fet amb més presses, però al moment de llançar el caldo ja s’ha entrat en la recta final. Amb el líquid reduït només ha faltat servir l’arròs i menjar-se’l, tot completant així una diada gastronòmica, festiva i sobretot, amb bona companyia.