Carlos Cera i Laia Andreu triomfen sota la pluja en una exitosa Cursa per la Fageda que el mal temps no ha pogut aturar

Just en el moment de la sortida de la cursa, ha caigut un xàfec monumental, però la organització ha tornat a atraure un miler de participants i la cursa ha estat un èxit, amb fang, èpica i molt nivell. Carlos Cera ha revalidat el títol de l’any passat i Laia Andreu ha tret un imponent avantatge a les rivals en categoria femenina.


Tothom pendent del cel abans de la sortida de la setena edició de la Cursa per la Fageda. I el temps, disposat a fer la guitza a la prova amb una tempesta de campionat just a l’hora de començar, que no molestava als corredors, més de 900, però trastocava els plans de l’organització després de tanta feina. Ara bé, prova superada per a una cursa que avui ha demostrat que no té aturador i que està consolidada a la comarca.

Pel què fa a la competició, enguany es volia destacar encara més el caràcter familiar d’una cursa que ha adquirit molt prestigi en molt poc temps. La organització ha suprimit el recorregut llarg i ha ampliat i millorat un circuit de 14 quilòmetres molt complet i atractiu per als corredors.

A la línia 0 de la prova, un cartell de luxe, i pels camins i corriols enfangats, molls i d’una bellesa inigualable com la de la Fageda, Carlos Cera ha pogut revalidar el seu triomf de la passada edició amb un tros de marca, acabant la prova en 1 hora clavada amb 33 segons. Darrera seu, també enfangats i gaudint de cada instant de la prova, han entrat Enrique Luque, del Rios Running Team a 2 minuts i 58 segons de Cera, i Eduard Baquer, del TRC Aresta, a un minut de Luque. La primera noia a creuar la meta ha estat una imponent Laia Andreu, que ha estat mare fa poc mesos però ha fet tota una exhibició marcant un temps final d’una hora i deu minuts.

Una cursa èpica, apassionant i amb un recorregut i una superfície que potser ha fet la guitza a l’organització, però que ha encantat a la majoria de participants. Tot i el mal temps, entre corredors i corredores, caminadors i caminadores i nens i nenes, s’ha arribat un any més al miler de persones.

 

Notícies relacionades:
– La Cursa pel Cor de La Fageda tindrà un únic recorregut més complet, popular i “més Fageda que mai”
– La Cursa pel Cor de la Fageda es consolida com a prova de referència i reuneix més de 1.000 participants en la 6a edició

x