El Club Hoquei Olot cedeix davant la remuntada del Ripoll i perd l’últim partit de la temporada (2-4)

Els jugadors de Gerard Pujol ja no s’hi jugaven res i ja havien aconseguit la salvació matemàtica, però volien brindar un triomf a l’afició en el derbi davant del Ripoll. No ha pogut ser per culpa d’una mala segona part. Albert Verdaguer i Eloi Barret s’acomiaden del club i tanquen una etapa de cinc anys amb un ascens sota el braç. 

El derbi Garrotxa – Ripollès entre el Club Hoquei Olot i l’Hoquei Club Ripoll sempre és atractiu, però avui la intranscendència del duel l’ha fet un xic descafeïnat, en el darrer partit de la temporada. Locals i visitants ja havien fet els deures i jugaran un any més a Nacional Catalana, però volien tancar el curs amb un bon partit.

Qui semblava més endollat era l’Olot, que en el primer acte ha estat millor que el Ripoll i ha marxat al descans amb un avantatge de dos gols. Això sí, la segona meitat ha estat marcada pels errors, i els visitants els han sabut aprofitar per remuntar el duel en un tres i no res. El marcador reflectia de cop i volta un 2 a 3 que a l’Olot li costaria molt d’aixecar, errant una falta directa i fallant massa en les poques opcions de les quals ha disposat. El Ripoll ha sabut tancar el matx amb un altre gol, que ha matat el partit i ha fet volar els tres darrers punts de l’any cap al Ripollès. La temporada ha estat complicada, amb moments molt compromesos en la classificació, però finalment l’Olot ha superat el primer any amb Gerard Pujol a la banqueta amb bona nota.

El matx ha servit per acomiadar dos jugadors insignes del club, Albert Verdaguer i Eloi Barret. Tots dos fan un pas al costat després de cinc anys al club olotí, on han aconseguit un ascens històric i dues permanències molt patides. La temporada vinent tocarà un canvi generacional, amb gent de la casa i jugadors que sortiran del Júnior i pendents d’alguna incorporació. Això sí, a la banqueta, el curs vinent, s’hi tornarà a asseure Gerard Pujol.

 

x