La fesolada popular dóna el tret de sortida a la festa major de la Vall de Bianya

Els bianyencs van encetar la festa major de Sant Isidre amb la tradicional fesolada popular. 300 comensals van assistir al sopar i seguidament van gaudir de l’espectacle del grup de Sant Joan Les Fonts ‘Surti com surti’ i del nomenament de l’hereu i la pubilla de la Vall de Bianya.

La Vall de Bianya va donar el tret de sortida a la festa major de Sant Isidre. Ho va fer, com és tradició, amb la fesolada popular. L’àpat va comptar amb la presència de 300 persones que van poder gaudir del sopar, del posterior espectacle a càrrec del grup santjoanenc “Surti com Surti” i del nomenament de l’hereu i la pubilla de la Vall de Bianya. La festa major d’aquest municipi ja fa 36 anys que s’inicia amb la fesolada popular.

Cristina Ventura i Bernat Ribó són els bianyencs que han estat nomenats hereu i pubilla de la Vall de Bianya 2016-2017. La sembrada de confits i caramels és l’acte més simbòlic de la festivitat d’aquest poble i es celebra l’últim dia de la festa major, el diumenge.

x