El músic Eduard Iniesta mostra el seu virtuosisme amb la corda al Teatre Principal

El músic Eduard Iniesta ha presentat aquest dissabte al vespre al Teatre Principal el recital que mostra amb ‘Eduard Iniesta Ensemble’. En aquest format orquestrat, el barceloní explora noves sonoritats d’una música que no perd el seu toc familiar i íntim.

Malgrat que Eduard Iniesta és un músic virtuós de la corda, mai no ha estat al centre del focus mediàtic. Al Teatre Principal d’Olot l’assistència no ha estat nombrosa, però el públic sabia de la qualitat de la proposta. El barceloní hi ha arribat per presentar el format orquestrat de la seva música, a través de l’anomenat ‘Eduard Iniesta Ensemble’, on ell i dotze músics més, interpreten unes peces que no redueixen el seu format intimista.

Iniesta ha posat sobre l’escenari l’obra pròpia ‘El gos solitari de Mozart’, amb textos del poeta Joan Margarit. També hi ha inclòs una versió musicada d’un poema de Joan Vinyoli i d’altres temes. A més,va comptar amb la col·laboració vocal d’Inés Moraleda, que ha acabat d’arrodonir un gran concert al Teatre Principal.

x