Els turistes comencen a apostar per zones menys concorregudes de la Garrotxa

Les dades de Turisme Garrotxa preveien un 80% d’ocupació turística per aquest cap de setmana llarg, a la comarca. Més enllà de les habituals zones volcàniques, durant aquests dies també hi ha hagut visitants escampats arreu de la comarca en municipis com La Vall d’en Bas o Castellfollit de la Roca.

El trànsit era intens a la travessera de les Preses, en sentit Olot, aquest diumenge al matí: senyal que arribaven molts visitants. A la part urbana del bicicarril, s’hi veia un degoteig constant de famílies i ciclistes que, majoritàriament, anaven direcció a la Vall d’en Bas. I és que la Garrotxa no són només volcans. El verd de la primavera es podia observar des de diversos llocs del municipi: un dels focus era la cooperativa, on, altre cop famílies, passaven el matí.

A la mateixa vall, els Hostalets és un centre d’atracció de turistes important. Des de l’oficina de turisme s’assegura que aquest cap de setmana llarg no ha estat el més concorregut, però que hi ha hagut molt bona activitat: Setmana Santa i el pont de la Puríssima són sempre extraordinaris, però l’afluència també ha estat important aquests dies.

En un altre indret de la Garrotxa, a Castellfollit de la Roca, estaven de festa major. Això també ha fet que els visitants anessin a gaudir d’aquest municipi amb un patrimoni natural únic arreu de l’estat. I una de les activitats de festa han estat els castells d’els Xerrics, impressionants, fets des de la punta de la cinglera. Ha estat així com els turistes han pogut gaudir durant aquests dies dels grans atractius garrotxins: la natura i la tranquil·litat.

 

Notícies relacionades:
– L’ocupació turística a la Garrotxa es preveu que arribi al 80% aquest llarg cap de setmana

x