La Unió Esportiva Olot perd davant l’Atlètic Llevant (1-2) i consuma el descens a la Tercera Divisió tres anys després d’aconseguir pujar a Segona B

Tres temporades després de l’ascens, la Unió Esportiva Olot torna a Tercera Divisió després d’una temporada nefasta i d’una tarda, la d’avui, on l’equip de Santi Castillejo no ha sabut fer els deures. La derrota davant del Llevant ha baixat directament l’equip, juntament amb la Pobla de Mafumet. L’Olímpic de Xàtiva ha guanyat i farà la promoció de descens. 

L’estadi vivia aquesta tarda el partit més tràgic dels últims anys. La Unió Esportiva Olot necessitava un miracle per salvar la categoria i no ho ha aconseguit. Amb un ull posat a Xàtiva i l’altre a la Pobla, l’equip necessitava primer de tot guanyar, i ha saltat al terreny de joc disposat a fer-ho, però s’ha topat amb el porter Koke i amb un Llevant B que també ha gaudit d’oportunitats per marcar. Al límit del descans, Blázquez s’ha topat amb l’infortuni i ha empentat a gol la pilota després del xut al travesser de Juan Delgado. Amb aquest resultat l’equip estava de totes totes a tercera divisió, mentre que el Xàtiva marcava el primer davant del Barça B i deixava minses opcions de permanència als homes de Santi Castillejo.

En la segona part, l’Olot era tot ganes, però no trobava el gol ni amb l’entrada de Dieguito. Pilota al pal inclosa, no hi havia manera de posar-se en el partit. I al quart d’hora de la represa, ha arribat el definitiu gerro d’aigua freda, amb el gol de Traver. La Grada ja no podia més i ha carregat directament contra els jugadors, això si, des d’aquell  moment fins al final l’afició no ha deixat d’animar l’equip, en una mostra d’implicació amb el club.

Dieguito posava al seu equip en el partit amb l’1-2, i tot i que els resultats als altres camps no servien, encara hi havia un bri d’esperança. Però els minuts han passat molt ràpidament i la desesperació s’ha apoderat de l’estadi. Amb el xiulet final, el drama era evident, però si una cosa té la Unió Esportiva Olot és afició, i avui han estat un altre cop al costat del club tot i la gran decepció.

La Unió Esportiva Olot baixa a Tercera tres anys després de l’històric ascens, i amb un futur incert de la majoria de jugadors, la Junta assegura que seguirà treballant pel club l’any vinent. Veurem, un cop païda la decepció, com evoluciona el projecte del club després d’aquest gran daltabaix amb una plantilla confeccionada a principi de temporada per lluitar per fites ambicioses i que s’ha topat amb un descens que fa molt mal al club garrotxí.

 

Notícies relacionades:
– La Unió Esportiva Olot està obligada a guanyar contra l’Atlètic Llevant i a esperar una carambola per disputar la promoció
– La UE Olot s’acomiada de la salvació matemàtica al Rico Pérez (1-0) i només li queda un miracle en la darrera jornada per ocupar la plaça de promoció de descens
– La UE Olot necessita guanyar contra l’Hércules per seguir viva a la 2a divisió B

x