L’Ajuntament d’Olot adjudicarà un nou habitatge a la família del carrer del Carme d’acord a la disponibilitat de pisos i les prioritats

L’Ajuntament d’Olot constata que la família amb set fills, la majoria menors, resident en un pis del carrer del Carme en males condicions, reuneix els requisits perquè li sigui adjudicat un nou habitatge. Assegura que el consistori treballa en el seu cas i li assignarà un nou pis al més aviat possible, sempre que hi hagi a disposició un dels habitatges gestionats pel consistori i la família obtingui la màxima prioritat.


L’Ajuntament d’Olot assegura que treballa en el cas de la família per a la qual la PAH ha demanat el reallotjament immediat. El consistori considera que la família reuneix els requisits perquè se li adjudiqui un habitatge.

Perquè la família obtingui un habitatge dels que gestiona l’Ajuntament, se li ha d’assignar la màxima prioritat en una comissió d’adjudicació. Aquesta comissió es crea quan un dels habitatges queda disponible. La família del carrer del Carme optava a l’adjudicació que es va fer la setmana passada, però finalment, va quedar per darrere de dues famílies més.

L’Ajuntament acaba d’adquirir 28 pisos conjuntament amb la Generalitat per posar-los a disposició de lloguer social. La regidoria d’Habitatge considera que la família del carrer del Carme podria reunir els requisits per accedir a un d’aquests pisos, però sempre d’acord amb les bases d’adjudicació, que es redacten en aquests moments.

 

Notícies relacionades:
– La PAH denuncia l’estat “deplorable” d’un pis habitat del carrer del Carme i reclama el reallotjament “urgent” de la família que hi viu

x