Els Museus d’Olot se sumen a la celebració del Dia Internacional dels Museus amb diverses propostes

Avui, arreu del món, es celebra el Dia Internacional dels Museus. A Olot, com ja és habitual, els museus de la ciutat es sumen a aquesta celebració i avui el Museu dels Sants, el Museu dels Volcans i el Museu de la Garrotxa es poden visitar gratuïtament. A més, pels propers dies proposen diverses activitats. Divendres a les set de la tarda al casal marià s’hi durà a terme la xerrada ‘Les aigües dolces i el cicle del carboni” a càrrec de Biel Obrador. Dissabte a les 12 del migdia es farà una altre xerrada, al Museu de la Garrotxa, amb Jordi Zapata: “Interpretem el paisatge i el temps a través de les pintures”; i el mateix dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa, Manuel Delgado parlarà de “Iconoclàstia i republicanisme” en el marc de les activitats programades amb  l’exposició “Art a Olot durant la Segona República”. Finalment, el diumenge a les 12 del migdia es farà una visita guiada al Museu dels Sants.

x