L’Alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, interpreta el burofax de la Federació d’Entitats Taurines com un intent de crispació per por a la resposta

Avui l’Ajuntament d’Olot ha rebut el burofax de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, que adverteix l’alcalde que emprendrà accions judicials contra el consistori i contra la seva persona si segueix endavant amb la consulta sobre el Correbou d’Olot. Corominas interpreta la missiva com un intent de crispació davant la por a la possible resposta que podria sorgir de la consulta.


L’Alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, assegura que la consulta s’ha fet d’acord amb la legalitat. En aquest sentit, considera el burofax de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, on se l’adverteix que emprendran accions judicials, com un intent de crispació. Corominas considera que la Federació té por a la resposta.

Respecte de la moció presentada per la Fundació Fauna i altres entitats perquè sigui votada avui, on demana suport a la campanya Olot sense correbous, l’alcalde creu que és una iniciativa per mostrar la posició dels regidors. L’alcalde d’Olot, tot i que ha explicitat el seu vot personal sobre el correbou, té la voluntat de mantenir-se imparcial com a alcalde de la ciutat. Els grups municipals de l’equip de Govern, Convergència i el PSC, han decidit donar llibertat de vot de cares a la moció en suport a la campanya Olot sense correbous, que demana el sí a la consulta.

 

Notícies relacionades:
– 29.068 olotins estan cridats a votar a la consulta del Correbou i la Variant a través d’Internet
– La Federació d’Entitats Taurines de Catalunya adverteix l’alcalde d’Olot que emprendrà accions judicials si continua endavant amb la consulta
– La Fundació Fauna amb el suport d’altres entitats presenta una moció a l’Ajuntament d’Olot perquè els regidors es posicionin sobre el Correbou

x