El debat sobre el nou Firal també arriba al jovent olotí amb una reunió a l’Ideal

Un dels processos de consulta ciutadana en què està immersa la ciutat d’Olot és el de la configuració del nou Firal. En aquest sentit, es vol involucrar a tots els segments de la societat i per això, ahir al vespre a l’Ideal, l’Oficina Jove de la Garrotxa, s’hi van reunir alguns joves decidits a dir-hi la seva.


En el debat, cada jove va expressar les seves posicions respecte la remodelació del passeig, i es va fer un recull de qualitats noves i aspectes a canviar del nou Firal. Malgrat que l’assistència no va ser nombrosa, el debat va ser intens i interessant. En aquest sentit, el jovent present va mostrar satisfacció per ser preguntat en relació a aquesta gran obra, ja que es tracta d’un llegat per a un futur immediat, però que també es deixarà a les generacions que vénen.

En aquest sentit, Javier Fraga, representant de l’empresa que porta el procés, la cooperativa Raons Públiques, va expressar la necessitat de consultar als joves per les bones idees que poden tenir, i també perquè ells en seran grans afectats, ja que l’obra la viuran ells.

També el jovent participant es va mostrar content de ser consultat. Pau Vila era un dels nois participants del debat. “Estic content que se’ns pregunti perquè no passa sovint”, va explicar a OLOT TELEVISIÓ, “i crec que hem pogut aportar moltes coses al debat”.

 

Notícies relacionades:
– La nova imatge del procés participatiu del Firal té les fulles dels plataners com a emblema
– L’Ajuntament d’Olot convocarà un nou concurs per al projecte de remodelació del Firal
– Els veïns reben bé la proposta del procés participatiu del Firal però dubten del possible projecte d’RCR