El jutjat condemna a tres anys i mig de presó el conductor besaluenc begut que va causar la mort d’un motorista a Girona

El jutjat ha condemnat a tres anys i mig de presó el jove veí de Besalú que va causar la mort d’un motorista a Girona el novembre del 2014 mentre circulava amb una taxa d’alcohol de 0,93 mil·ligrams/litre. Segons recull la sentència, aquell dia, a l’alçada del trencant que porta a l’estació de trens, el jove condemnat, que llavors tenia 22 anys, va envestir la víctima, de 27, per darrere, quan s’esperava amb la moto a què el semàfor es posés verd per girar. Al judici, l’acusat ha declarat que el dia de l’accident conduïa el seu cotxe després d’haver ingerit gran quantitat d’alcohol, concretament, onze o dotze combinats durant la nit. La sentència condemna el jove besaluenc per un delicte d’homicidi per imprudència greu i un altre contra la seguretat viària, per conduir sota els efectes de l’alcohol. La sentència, però, l’absol del delicte d’omissió del deure de socors. A més de la presó, la jutgessa li ha retirat el carnet de conduir i li prohibeix tornar a agafar un vehicle durant un termini de 6 anys.


Notícies relacionades:
– Jutgen el veí de Besalú que va atropellar i matar un motorista a Girona
– Presó provisional per al jove de Besalú que ahir va atropellar mortalment a un motorista a Girona