L’Alcalde d’Olot assegura que els veïns reallotjats del nucli antic podran tornar a casa seva en els propers dies

L’alcalde d’Olot ha admès aquest matí la precipitació a l’hora d’anunciar el retorn a casa de la vintena de reallotjats del Nucli Antic d’Olot de cares a divendres passat. La previsió no es va complir pels problemes meteorològics i les complicacions derivades. Ara s’assegura que el retorn dels veïns a casa és qüestió de dies.


L’equip de Govern d’Olot assegura que en pocs dies els veïns reallotjats del Nucli Antic podran tornar a casa seva. Tot això, després de la precipitació d’anunciar fa una setmana, que divendres passat la majoria dels afectats retornaria a les seves llars. L’alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, assegura que és per això que no vol fer pública cap més data de retorn.

Les obres es troben en la fase final. L’edifici està pràcticament tot enderrocat i principalment queda treure la runa de la zona. Això es farà durant els pròxims dies, i quan tots els treballs estigui acabat i la seguretat, garantida, els veïns podran sortir del seu malson.

 

Notícies relacionades:
– El retard de l’enderroc de l’edifici afectat al Nucli Antic endarrerirà la tornada a casa dels veïns reallotjats
– La majoria de veïns reallotjats del Nucli Antic d’Olot podrà tornar a casa demà
– Carles Mir, veí del Nucli Antic d’Olot reallotjat: “Hem agafat por de viure aquí”
– Un centenar de persones es manifesten per reivindicar un Barri Vell més viu i habitable

x