Nan Oliveras, Duaita Prats i Anna Roca són els finalistes al Premi Garrotxí de l’Any

Avui s’han donat a conèixer els candidats als premis Garrotxí de l’Any, que organitza el Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot. Són Nan Oliveras, Duaita Prats i Anna Roca.


El triatleta Nan Oliveras és candidat pel seu debut l’any passat al circuit de Copes del Món, i els seus bons resultats l’han permès competir aquest any a les Sèries Mundials de Triatló, amb la vista posada als Jocs Olímpics del 2020.

duaita prats candidata

L’artista Duaita Prats va exposar el 2015 un treball molt celebrat anomenat ‘Seqüència Gelada, imatges d’un comiat’; amb més de 40 fotografies Prats va retratar els últims dies de Can Gelada, una mostra que es va poder veure al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

anna roca candidata

I l’actriu Anna Roca va estrenar, amb la seva companyia de teatre, l’espectacle Momo (versió lliure de Michael Ende); amb aquesta obra Anna Roca va aconseguir dues candidatures als premis MAX de les Arts Escèniques, i va aconseguir el Premi de la Crítica com a millor espectacle familiar. La gala serà el proper 3 de juny i es veurà en directe per OLOT TELEVISIÓ. Entre els assistents, hi haurà Carles Puigdemont, president de la Generalitat.

 

Notícies relacionades:
– Aquest divendres s’acaba el termini per proposar candidats als Premis Garrotxí de l’Any
L’olotina Elisabet Canalias rep el Premi Garrotxí de l’Any per la seva participació en un projecte històric de l’Agència Espacial Europea

x