Retiren nombrosos residus del Volcà Montsacopa d’Olot amb el Pla Ocupacional

El volcà Montsacopa ha estat un dels primers espais d’actuació del pla ocupacional ‘Redescobrim els espais verds’, que ha posat en marxa l’Ajuntament d’Olot i dóna feina a 9 persones en situació d’atur durant sis mesos. Dies enrere ja els vam parlar d’aquest programa, on es controla l’estat de la vegetació, però en diversos terrenys propers del volcà s’han hagut de realitzar actuacions de sanejament. Allà s’ha retirat plàstics, peces de fusta, bidons i ferralla de tota mena, entre molts materials diferents, que s’hi havien acumulat. La retirada de la brossa permet millorar l’aspecte visual que ofereix el Montsacopa, i a més, també ajuda a aplicar mesures per evitar la proliferació del mosquit tigre a la ciutat. Un cop feta l’actuació al Montsacopa, els treballadors es traslladaran a altres espais verds del barri vell i el Fluvià.

x