Arriba una nova edició del Sant Joan les Flors, que tornarà a acollir la Desfilada de Moda de l’Institut la Garrotxa d’Olot

Aquest cap de setmana es celebra el Sant Joan les Flors. Sant Joan les Fonts s’omplirà de creacions florals inèdites, que es podran veure pels carrers i indrets més característics del municipi. Entre els actes estrella de l’edició 2016 hi ha la talla de fusta en directe que es farà demà a la tarda i diumenge al matí, les instal·lacions de patchwork i la desfilada de moda dels alumnes dels cicles de moda i confecció i patronatge de l’Institut la Garrotxa. L’any passat pel Sant Joan les Flors hi van passar 1.500 persones i es van poder visitar un centenar d’instal·lacions. Enguany s’espera augmentar el nombre de visitats i obtenir la mateixa bona valoració que en les edicions passades.

Notícies relacionades:
– Més de 1.500 persones han visitat l’edició d’enguany de ‘Sant Joan les Flors’
Les flors omplen de vida i primavera Sant Joan les Fonts en el mes amb més color de la població
Olot Televisió va viure el Sant Joan les Flors en directe amb el programa ‘1món.cat’