L’Escola de Futbol Vall d’En Bas reuneix 40 participants en la jornada de portes obertes per fomentar el futbol femení

El club ha comptat amb 20 nenes que han volgut provar en la seva jornada de portes obertes i també hi ha n assistit 20 jugadores de l’EF Vall d’En Bas. Dues jugadores del FC Barcelona, Paula Fernández i Gemma Font, han assistit a la jornada i han fet de monitores amb exercicis tècnics. 


Al futbol femení sempre li costa trobar adeptes, especialment en llocs com la Garrotxa, lluny de Barcelona i on la majoria de nenes opten per practicar un altre esport. Ara bé, l’Escola de Futbol Vall d’En Bas no vol deixar de fomentar la disciplina i des dels Hostalets treballa diàriament per crear equips no només sèniors, sinó de base i formació perquè des de ben petites les nenes que ho vulguin puguin practicar-lo.

Actualment a la comarca només hi ha dos clubs que compten amb equips femenins, tots dos a la Vall d’En Bas, i aquest dissabte el club dels Hostalets ha volgut obrir les portes a tothom al futbol femení, amb l’objectiu de poder inscriure nenes de cara al curs vinent. La jornada ha estat un èxit amb 40 nenes inscrites de diferents edats.

I la bona participació de la jornada de portes obertes ha estat deguda, en par, a la presència de dues jugadores del FC Barcelona ‘B’, que han volgut prendre part de la iniciativa i s’han mostrat encantades de poder ser una tarda a la Garrotxa per fomentar el futbol femení.

Durant dues hores les nenes han realitzat exercicis tècnics amb control de pilota, conservacions, xut a porteria i partidets, en una tarda on el temps ha acompanyat. Veurem si aquesta jornada i la bona temporada del primer equip de l’EF Vall d’En Bas, que jugarà Copa Catalunya aquest proper cap de setmana, fan créixer les inscripcions de cara a la temporada vinent.