El Rallye Clàssic dels Volcans supera de nou el límit de participació de vehicles històrics a la competició

El Motor Antic Garrotxa celebra aquest dissabte la 12a edició del Rallye Clàssic dels Volcans, una prova que ha comptat amb la participació de 110 vehicles històrics. La Torre Malagrida ha estat l’escenari, un any més, de la sortida dels cotxes, que recorreran les carreteres garrotxines durant tota la jornada.

Des d’un Porsche 944 a un Renault 4L: el Passeig de Barcelona d’Olot ha reunit una nombrosa gamma de vehicles històrics en la sortida de la 12a edició del Rallye Clàssic dels Volcans, una prova del Motor Antic Garrotxa que aquest 2016 ha omplert totes les places disponibles amb 110 equips participants.

Els voltants de la Torre Malagrida s’han omplert ben aviat d’aficionats al món del motor per veure les diferents sortides de les joies participants d’aquesta edició. En l’àmbit competitiu, els participants al ral·li tenen una consigna clara: no superar la mitjana de velocitat dels cinquanta quilòmetres per hora. Durant tot el dia, el centenar de vehicles recorreran les comarques de la Garrotxa, el Pla de l’Estany, Osona i el Ripollès, portant la màgia del motor antic a les seves carreteres.

 

Notícies relacionades:
– Poveda i Carrascosa, en la categoria B, i González i Dachs, en el grup A, guanyen l’11è Rally Clàssic dels Volcans