El Dia del Pedal dels Murruts es consolida del tot amb la participació de més de tres-cents ciclistes

El dia del pedal es consolida de ple a Olot. Aquest diumenge ha tingut lloc aquesta sortida familiar amb bicicleta organitzada pels Murruts, i cada vegada són més els que s’apunten a l’activitat. Enguany, més de tres-centes persones hi han pres part.

FESTA PEDAL 2016

La bicicleta és un vehicle fantàstic per diversos motius: et permet desplaçar-te de forma ràpida entre dos punts, i es pot fer amb una companyia agradable. A més, l’activitat física que comporta és molt saludable i pots gaudir de paisatges incomparables. Totes aquestes qualitats les intenten potenciar ‘Els Murruts’ amb la celebració del Dia del Pedal, un esdeveniment pensat per potenciar les sortides amb bicicleta.

El Dia del Pedal ha viscut aquest 2016 la seva jornada més multitudinària des de la seva recuperació ara fa dos anys. Més de tres-centes persones han pres part de l’excursió proposada pels Murruts, el recorregut clàssic de l’esdeveniment que arriba fins a Puigpardines pel bicicarril Olot-Girona i la carretera de la parcel·lària. Famílies senceres han agafat així la bicicleta per fer servir els pedals i passar un diumenge diferent, en una festa que torna a estar plenament consolidada.