L’eslàlom en cadira de rodes de MIFAS vol conscienciar el comerç olotí sobre les barreres arquitectòniques

El grup MIFAS, que centra la seva l’atenció a les persones amb mobilitat reduïda, va organitzar dissabte a la tarda un eslàlom amb cadira de rodes a la plaça Major d’Olot. Va ser una activitat que ha intentat conscienciar els ciutadans i els comerços del centre de les dificultats d’aquelles persones que no poden caminar.

El grup MIFAS s’ha proposat seriosament fer arribar el seu missatge a tots els estrats de la societat possibles, i per això va organitzar una tarda d’eslàlom en cadira de rodes. L’activitat, entretinguda i educativa a la vegada, va ser organitzada amb l’Associació de Comerciants d’Olot. L’objectiu és molt clar.

Malgrat els esforços de MIFAS, en general, els comerços no tiren endavant les reformes necessàries. Per això, s’espera que amb aquesta i altres activitats, la societat prengui consciència de la situació.

En aquest sentit, a més d’involucrar els veïns d’Olot, es vol instigar als comerços a que adaptin les seves instal·lacions per a persones amb mobilitat reduïda i també per a les famílies amb cotxets. MIFAS s’hi seguirà esforçant. L’entitat ja va anunciar que, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Olot, se subvencionarà un 95% de la llicència d’obres de les botigues que vulguin tirar endavant amb aquests treballs d’adaptació.

 

Notícies relacionades:
– Un centenar d’escolars olotins participen en la segona edició de la Jornada d’Atletisme amb cadira de rodes organitzada pel grup MIFAS Garrotxa
– MIFAS Garrotxa celebra demà i dissabte unes jornades per conscienciar infants, ciutadans i comerciants de les dificultats de mobilitat dels discapacitats físics
– 80 alumnes participen a la Jornada d’Esport Adaptat organitzada per MIFAS i l’Institut Municipal d’Esports i Lleure