El ciclista atropellat divendres a la tarda a l’entrada d’Olot es troba estable a l’Hospital de la Vall d’Hebron

El ciclista que divendres a la tarda va ser atropellat per una furgoneta a la N-260, a l’altura de l’accés a l’avinguda Europa, es troba estable a la Vall d’Hebron. Els fets van tenir lloc divendres al voltant de les tres de la tarda. Segons va explicar el conductor del vehicle, una furgoneta gris, circulava en sentit a l’Hostal del Sol i va girar a l’esquerre després de situar-se al carril central de la carretera sense advertir el ciclista, que baixava per la mateixa N-260 en sentit contrari. La víctima va ser traslladada amb l’helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques fins a la Unitat de Cures Intensives, a la secció de Traumatologia a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. A hores d’ara es troba encara ingressat al centre hospitalari però estable. A l’accident hi van actuar dues ambulàncies del SEM, dues dotacions de Bombers i diverses dels Mossos d’Esquadra.

x