La Desfilada de Moda de l’Institut la Garrotxa va atraure dissabte més d’un miler d’assistents a Sant Joan les Fonts

La desfilada de models del Sant Joan les Flors ha estat una de les activitats estrella de la festivitat. Les col·leccions que s’hi han pogut veure han esat dissenyades per alumnes dels Cicles Formatius de Grau Mitjà de Confecció i Grau Superior de Patronatge de l’IES Garrotxa.


Per segon any consecutiu la desfilada de moda de l’IES Garrotxa ha atret molts espectadors al Parc de Can Miquelet. Emmarcada en el Sant Joan les Flors, la desfilada ha presentat les col·leccions dissenyades pels alumnes dels cicles de Confecció i Patronatge de l’IES Garrotxa. La temàtica seleccionada per aquesta edició ha estat el món del circ. S’hi han pogut veure dissenys per a tots els públics i edats, alguns més convencionals d’altres més innovadors.

Presentar les col·leccions davant de centenars de persones és una motivació afegida que ha fer que els alumnes cuidessin fins a l’últim detall. La desfilada de moda del Sant Joan les Flors aporta glamour i espectacle, que juntament amb la mostra floral formen un cap de setmana molt especial per Sant Joan les Fonts.

 

Notícies relacionades:
– El Sant Joan les Flors compta amb més de 100 instal·lacions florals que guarneixen el poble
– Més de 1.500 persones han visitat l’edició d’enguany de ‘Sant Joan les Flors’
Les flors omplen de vida i primavera Sant Joan les Fonts en el mes amb més color de la població

x