La majoria de veïns del Nucli Antic d’Olot desallotjats per l’enderroc de l’edifici del carrer Lliberada Ferrarons amb Bonaire ja han tornat a casa

La majoria dels veïns del nucli antic desallotjats per l’enderroc de l’edifici del carrer Lliberada Ferrarons amb Bonaire, ja han tornat a casa. Una vegada s’ha retirat bona part del material resultant de l’enderroc de l’edifici, situat a la cantonada dels carrers Bonaire i Lliberada Ferrarons i s’han col·locat tanques de protecció al seu perímetre, s’ha pogut reobrir el pas de vianants a aquest últim carrer. Això ha permès que els veïns dels edificis situats al carrer Lliberada Ferrarons ja hagin pogut tornar a casa durant aquest cap de setmana. L’Ajuntament d’Olot ha informat que els residents dels immobles desallotjats situats al carrer Bonaire i Alta Maduixa podran tornar en breu, en funció de les obres d’enderroc que es continuen fent a l’edifici.


Notícies relacionades:
– L’Alcalde d’Olot assegura que els veïns reallotjats del nucli antic podran tornar a casa seva en els propers dies
– El retard de l’enderroc de l’edifici afectat al Nucli Antic endarrerirà la tornada a casa dels veïns reallotjats
– La majoria de veïns reallotjats del Nucli Antic d’Olot podrà tornar a casa demà
– Carles Mir, veí del Nucli Antic d’Olot reallotjat: “Hem agafat por de viure aquí”

x