Les activitats de ‘Sant Joan les Flors’ registren un nou rècord amb més de 5.000 visitants

Sant Joan les Fonts ha quedat ben guarnit en motiu del Sant Joan les Flors. Tot va començar el 1996, amb un concurs floral, 21 anys després és la mostra floral més consolidada de la comarca. Enguany, les atraccions principals són la 13a edició de l’Exposició de Flors i la 16a Mostra de Bonsais.

Quan la primavera ja és ben florida, Sant Joan les Fonts passa a ser Sant Joan les Flors per un cap de setmana. En aquest poble garrotxí s’hi poden veure més de 100 instal·lacions florals de gran bellesa i color, amb suports fets de materials reciclats que aporten un toc d’originalitat a la mostra.

La 16a Mostra de Bonsais al Monestir Romànic és de les atraccions més concorregudes del Sant Joan les Flors. Enguany s’hi poden veure fins a 80 arbres de diferents tipus. En aquesta edició també s’hi va poder veure la Mostra de Patchwork, que s’exhibeix cada dos anys al Molí Fondo. Va ser un cap de setmana per a tots els públics, imprescindible pels amants del món floral.

 

Notícies relacionades:
– Les col·leccions dissenyades per 30 alumnes de l’IES Garrotxa doten de glamour la desfilada de moda del Sant Joan les Flors
– Més de 1.500 persones han visitat l’edició d’enguany de ‘Sant Joan les Flors’
Les flors omplen de vida i primavera Sant Joan les Fonts en el mes amb més color de la població