ERC d’Olot fa campanya a favor del doble Sí a la consulta del correbou i la variant

ERC d’Olot farà campanya pel doble si en la consulta sobre el correbou i la variant que es celebrarà del 1 al 7 de juny a Olot. Tot i que el grup municipal es mostra contrari a aquesta consulta, considera que, com que es fa, s’ha de potenciar la participació i ajudarà a votar a tots els olotins que ho necessitin des de la seva seu al carrer Bisbe Vilanova.

Des de que l’equip de govern d’Olot va anunciar la consulta sobre el correbou i la variant d’Olot, el grup municipal d’Esquerra Republicana a la ciutat s’ha mostrat en contra d’aquesta consulta. Tot i així, consideren que, ja que l’ajuntament està decidit a fer-la, fa una crida a la participació i faran campanya pel doble si. Així, per facilitar el vot, ERC obrirà la seva seu al carrer Bisbe Vilanova en horari de 6 a 8 de la tarda durant els dies laborables de la consulta.

Després de mostrar el seu suport a la campanya ‘Olot sense Correbous’ en el darrer ple municipal, Esquerra Olot se suma a aquesta iniciativa i fa campanya amb un cartell en defensa dels drets dels animals. Tal com ha explicat el portaveu del grup, Pere Gómez, consideren que el dret dels animals “no es consulta, sinó que es respecta”. Pel que fa a necessitat de la variant d’Olot, el grup creu que és una prioritat que cal posar en marxa el més aviat millor. Això si, s’ha de fer amb un túnel a l’alçada de l’Hostal del Sol.

En aquesta campanya Esquerra apel·la als valors de ciutat que volen potenciar com el respecte a l’entorn, els animals i veïns.

 

Notícies relacionades:
– El ple de l’Ajuntament d’Olot aprova la moció a favor de la campanya ‘Olot sense correbous’ amb 12 vots a favor i 9 abstencions
– 29.068 olotins estan cridats a votar a la consulta del Correbou i la Variant a través d’Internet
– L’Alcalde d’Olot, Josep Maria Corominas, interpreta el burofax de la Federació d’Entitats Taurines com un intent de crispació per por a la resposta