La Cooperativa Abacus té previst obrir a Olot el proper dijous 2 de juny

En els propers dies i mesos hi hauran diversos canvis i obertures comercials a Olot. La setmana que ve, el dijous dia 2 de juny, està prevista l’obertura de la Cooperativa Abacus, la segona superfície comercial que s’ha instal·lat a l’antic hospital d’Olot. Aquests dies les obres encara estan en marxa. La marca ja va ser present a la ciutat el dia de Sant Jordi, amb una parada de llibres al Firal d’Olot. Per altra banda, la franquícia de roba interior Women’s Secret està buscant un local per establir-se a la ciutat. Les negociacions estan molt avançades perquè la franquícia ocupi el local de Magatzems Vives, del Carrer Sant Rafel d’Olot estan molt avançades. Aquest comerç olotí, que ja ha iniciat la liquidació per tancament del seu estoc, romandrà obert fins al mes d’agost.

Notícies relacionades:
– Alguns contratemps en les obres de Mango i Abacus retarden l’obertura dels comerços, que ara es preveu entre març i abril