Lloll Bertran i Joan Pera portaran les seves darreres propostes teatrals al Teatre Principal durant la celebració de les Festes del Tura

L’Institut de Cultura de la Ciutat d’Olot ja ha avançat la programació teatral de les Festes del Tura 2016, que estarà protagonitzada per Lloll Bertran i Joan Pera. Lloll Bertran, juntament amb les actrius Mireia Portas, Victòria Pagès, Roser Batalla i Isabel Rocatti, portaran a l’escenari del Teatre Principal la representació de l’obra ‘El Florido Pensil – Nenes’, una crítica en clau d’humor de l’educació femenina de l’Espanya de la postguerra. Per la seva banda, Joan Pera protagonitzarà l’Avar de Molière i donarà vida a Harpagó, el cèlebre personatge ric i terriblement avar d’aquest clàssic teatral. Properament es donaran a conèixer els horaris i la venda d’entrades per als dos espectacles que tindran lloc durant les pròximes Festes del Tura d’Olot.

x