Les Planes d’Hostoles aposta fermament per convertir-se en un referent cultural amb la programació d’activitats d’estiu ‘Planestiueja’

Les Planes d’Hostoles presenta el ‘Planestiueja’, l’agenda cultural d’activitats per a aquest proper estiu. Compta amb una quinzena de propostes de tot tipus, que persegueixen posicionar el municipi com una referència cultural de la comarca. L’esdeveniment més destacat és el concert de ‘Els Catarres‘ del proper 16 de juliol.

L’equip de govern de les Planes d’Hostoles afirma fer una aposta decidida per convertir el municipi en un referent cultural a la Garrotxa; després de la celebració del TAP, el cicle de Teatre Amateur i Professional, ara ha presentat el ‘Planestiueja’, una agenda cultural d’activitats per a aquest proper estiu. L’objectiu de les Planes és que el poble atregui visitants per altres motius a part del seu patrimoni natural.

El ‘Planestiueja’ compta amb una quinzena de propostes de tot tipus, i que tenen el suport de diferents negocis privats del municipi. Aquesta ajuda ha permès reforçar una programació que tindrà activitats cada setmana i comportarà poder descobrir noves zones de Les Planes.

Les activitats compten amb diversos concerts, com el de ‘Quico el Célio, el noi i el mut de Ferreries’, el ‘Quartet Mèlt’, ‘Pep Poblet i Nito Figueras’ o ‘els Catarres’, així com cinema a la fresca, exposicions i activitats pels més petits. Per a més informació podeu consultar el web lesplanes.cat.

 

Notícies relacionades:
– Les Planes d’Hostoles clourà dissabte la primera edició del cicle de teatre TAP amb l’obra ‘El Geriàtric’
– La companyia olotina La Juguesca representarà ‘Sala 4’ en el marc del cicle de teatre TAP de les Planes d’Hostoles
– El cicle de teatre TAP de les Planes d’Hostoles inicia aquest dissabte el recorregut per les propostes locals amb l’obra ‘Purgatoris’