El president de la Generalitat Carles Puigdemont presidirà els Premis Garrotxí de l’Any

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont també presidirà l’entrega dels Premis Garrotxí de l’Any, que se celebrarà el proper divendres 3 de juny al restaurant La Deu d’Olot i que es podrà seguir en directe per Olot Televisió. Les persones interessades a assistir a La nit del Garrotxí de l’any han de trucar al telèfon 972270242, de les 10 del matí a la una del migdia. El Centre d’Iniciatives Turístiques d’Olot convoca l’onzena edició dels premis per reconèixer públicament les persones, les empreses, les entitats o les associacions que més han destacat per la seva activitat al llarg de l’any 2015 i que més han contribuït al progrés de la Garrotxa i a la seva projecció.


Notícies relacionades:
– Nan Oliveras, Duaita Prats i Anna Roca són els finalistes al Premi Garrotxí de l’Any
– Aquest divendres s’acaba el termini per proposar candidats als Premis Garrotxí de l’Any
L’olotina Elisabet Canalias rep el Premi Garrotxí de l’Any per la seva participació en un projecte històric de l’Agència Espacial Europea

x