Les inscripcions a la quarta edició del Fòrum de les Oportunitats va a bon ritme i es tancaran el 5 de juny

Enguany se celebrarà la quarta edició del Fòrum de les Oportunitats empresarials, organitzat per l’IMPO amb el suport de la Diputació de Girona i de Joves Empresaris de la Garrotxa. L’esdeveniment tindrà lloc a la seu de l’IMPO el proper dimecres 15 de juny, però a hores d’ara encara és possible inscriure-s’hi. La data límit és el diumenge 5 de juny i ja hi ha un nombre destacable de persones inscrites. Al Fòrum hi podran participar tots aquells que tinguin un projecte empresarial i els que puguin estar-ne interessats, i participar dels projectes que prefereixin, tot creant un espai de contactes i de xarxa per impulsar el creixement de noves idees de negoci. Els interessats es poden inscriure al correu electrònic forumoportunitats@olot.cat o trucant al 972 26 01 52.


Notícies relacionades:
– La 4a edició del Fòrum de les Oportunitats Empresarials d’Olot permet per primer cop demanar diners segons els condicionants
– El tercer Fòrum de les Oportunitats reuneix emprenedors per crear networking i col·laboració entre empreses