La llar d’infants de Sant Miquel d’Olot es reobrirà el curs vinent després de tres anys tancada

La llar d’infants de Sant Miquel reobrirà el curs vinent. Ho ha anunciat aquest matí l’equip de govern de l’Ajuntament, després de tancar el període de preinscripcions a les llars d’infants municipals. Malgrat que no s’hagi arribat al límit mínim de nens inscrits a les llars olotines fixat per reobrir-la, l’augment de demandes de places respecte l’any passat han motivat la reobertura de l’equipament.

El barri de Sant Miquel veurà com la seva llar d’infants es torna a obrir el proper curs. L’any 2013, l’equip de govern d’Olot encapçalat per Josep Maria Corominas va prendre la decisió impopular de tancar el centre. Durant aquests tres darrers anys, la reobertura de l’equipament ha estat una de les demandes contínues del barri i dels diferents grups polítics del consistori olotí. Aquest matí el govern actual ha anunciat que la llar de Sant Miquel torna a formar part dels equipaments de bressol que donaran servei als olotins el curs vinent. El motiu ha estat l’augment de les preinscripcions d’infants a les quatre llars municipals de la ciutat, malgrat que no s’arribi als llindars fixats mínims per reobrir el centre de Sant Miquel (209 alumnes globals pels 194 preinscrits actualment).

En concret, la llar de Sant Miquel es reobrirà amb un grup mixte, i en aquesta línia es preveuen un total de 18 nens i nenes de primer i segon de pàrvuls. A més, es contractarà una nova educadora per Sant Miquel, i es traurà una línia de l’escola bressol de les Fonts reubicant educadores d’altres centres per a la llar. L’Ajuntament d’Olot espera que el grup es pugui completar del tot amb les inscripcions que puguin arribar a l’estiu i redirigint infants de les llars més massificades de la ciutat.

 

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot presenta el període de preinscripció a les escoles bressol públiques amb la intenció de reobrir la de Sant Miquel
– Olot en Comú demana la reobertura de la llar d’infants de Sant Miquel i l’equip de Govern no descarta tornar-la a posar en marxa el curs que ve
– El govern d’Olot plantejarà la reobertura de la llar d’infants de Sant Miquel