El missioner olotí Joan Soler busca 30.000 euros per a l’ampliació d’una escola al Togo

El mes que ve, el missioner olotí Joan Soler, establert al Togo des de fa anys, tornarà a Olot durant un mes. Ho farà per explicar a la Garrotxa i arreu de Catalunya els seus projectes, el més destacable dels quals és l’ampliació de l’escola on hi ha la seva parròquia. En la seva tasca, Soler lluita per aconseguir una bona escolarització dels infants del barri de Nassablé de la ciutat de Napaong, a través del col·legi Saint Paul. Aquesta és una ciutat d’uns 60.000 habitants, i el centre educatiu que vol impulsar Soler ha vist que l’assistència de joves que volen escolaritzar-se augmenta molt i per això, es demanen 30.000 euros per ampliar-la. Entre altres activitats, es farà un dinar solidari el diumenge 3 de juliol al restaurant La Deu d’Olot per contribuir a la causa.