Un vehicle s’encasta contra la barana del CAP d’Olot i provoca dos ferits lleus

Un turisme s’ha encastat aquest dijous al migdia contra la barana que hi ha instal·lada just davant de l’entrada principal de Centre d’Atenció Primària (CAP) d’Olot, al Passeig de Barcelona. Per causes que encara s’estan investigant el conductor hauria perdut el control del vehicle, un Toyota Corolla.

accident cotxe ambulatori

Els fets han passat al voltant de les dues del migdia i segons les primeres informacions l’accident hauria provocat dos ferits lleus de diversa consideració, tot i que un d’ells ha marxat pel seu propi peu, segons la Policia Municipal d’Olot. Sortosament a aquella hora hi havia pocs vianants per la zona i la barana ha evitat que el vehicle envaís per complet la vorera. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dos vehicles de la policia d’Olot. Els agents recullen ara la versió de diferents testimonis per esbrinar exactament què passat.

x