La campanya de la consulta del correbou esgota els darrers dies abans de l’inici de la votació

Olot i l’Ajuntament s’han pres seriosament la campanya de la consulta dels correbous. Fa alguns dies que al Firal s’hi poden veure els tradicionals cartrons on habitualment s’hi poden veure els cartells electorals, ara coberts amb lemes que no són els dels partits. Tres dels plafons són plens de cartells amb els arguments a favor del No a la consulta i a favor dels correbous, i els altres tres, els ocupen cartells dels partidaris a la seva abolició, i per tant, favorables al Sí.


Ahir al vespre es va celebrar a Can Trincheria un acte de reconeixement a la dissenyadora del cartell de la campanya a favor del sí de la consulta dels correbous. Va ser un acte que, a més, va reunir a representants de tots els grups polítics que s’han mostrat favorables a votar sí en aquesta consulta, i també al regidor de Cultura, Pep Berga, que també s’hi ha posicionat així. La il·lustradora Roser Matas va ser la guanyadora del concurs convocat pels instigadors de la campanya, i qui ha dissenyat aquesta imatge, que juga amb un brau i amb un element tan representatiu per Olot com és el gegant.

 

Notícies relacionades:
– Olot Televisió emetrà el cara a cara sobre el futur del correbou un dia abans de l’inici de la consulta
– El ple de l’Ajuntament d’Olot aprova la moció a favor de la campanya ‘Olot sense correbous’ amb 12 vots a favor i 9 abstencions
– 29.068 olotins estan cridats a votar a la consulta del Correbou i la Variant a través d’Internet