Fins a cinc nous establiments obriran a Olot al juny i l’Ajuntament es marca el repte de seguir dinamitzant el centre fins al Carme

Aquest proper dijous, la cooperativa Abacus obrirà les ves portes a la plaça de l’antic Hospital. Fins a finals de juny, a Olot obriran almenys quatre establiments més. Ho faran dins del sector que va del carrer Sant Rafel fins la plaça Major. El repte de la regidoria de Promoció de la Ciutat és que també s’iniciï nova activitat en el sector que va de la plaça Major fins el Carme.


La cooperativa Abacus, de venda de material escolar i llibreria, serà la primera en obrir al juny. Ho farà el dijous dia 2 al matí. A les 7 del vespre tindrà lloc l’obertura oficial, i el divendres i el dissabte hi portaran activitats infantils per gaudir de forma gratuïta. La botiga es planteja amb capacitat per vendre-hi tots els articles que s’hi poden trobar en qualsevol altra botiga de qualsevol altra població.

Davant del local de la cooperativa Abacus, a la plaça Mercat, s’hi obrirà a mitjans de juny un servei de bar que suposa la peça d’activitat comercial que faltava en aquest relativament nou equipament.

El mateix cap de setmana de l’obertura d’abacus, el 4 de juny, a la plaça Major, s’hi instal·larà la botiga de decoració i articles de la llar Mi Casa, en el local que antigament havia ocupat la Caixa Penedès. L’obertura donarà activitat a aquest local, tancat durant anys, i completarà l’activitat de la plaça Major, que recentment també a assistit a l’obertura d’altres establiments. Les noves obertures les completen Opticalia, que obrirà a finals de juny al local que fina ara havia acollit Magatzems Plantalech, i un altre comerç al carrer Major.

Les noves obertures del juny arriben fins la plaça Major. El repte que es planteja ara la regidoria de Promoció de la Ciutat és el de promoure l’obertura de negocis també d’aquest punt fins la plaça del Carme. El moviment comercial que es viu en aquests moments al centre d’Olot el completen el trasllat d’una perruqueria i un traspàs previst també durant el juny.

 

Notícies relacionades:
– La Cooperativa Abacus té previst obrir a Olot el proper dijous 2 de juny
– Alguns contratemps en les obres de Mango i Abacus retarden l’obertura dels comerços, que ara es preveu entre març i abril
– Entre el 2012 i el 2015 a Olot es van obrir una mitjana de 2 establiments comercials nous cada setmana

x