L’Ajuntament d’Olot vol crear un espai de coworking al centre de la ciutat

L’Ajuntament d’Olot vol crear un espai de coworking al centre de la ciutat. La ubicació d’aquest equipament on els professionals de diversos àmbits puguin trobar-se i iniciar negoci, serà al voltant de la Plaça del Carme i el consistori té pensat posar-lo en marxa el més aviat possible.

El Coworking permet a professionals independents, emprenedors i pimes compartir un mateix espai de treball per desenvolupar els seus projectes professionals, tant de manera independent com també de manera conjunta. Un espai d’aquestes característiques és el que l’Ajuntament d’Olot vol crear a la ciutat. La idea del consistori és impulsar-lo aportant la inversió inicial i facilitant l’equipament perquè després, els usuaris de l’espai el puguin gestionar ells mateixos.

La ubicació d’aquest espai de coworking serà al centre d’Olot, prop de la Plaça del Carme, per ajudar a dinamitzar aquesta zona de la ciutat. Així els emprenedors que s’inicien a la ciutat disposaran d’un indret al centre d’Olot on reunir-se, treballar conjuntament i posar en marxa els seus projectes.

 

Notícies relacionades:
– L’Ajuntament d’Olot destina una partida del pressupost per definir un espai Coworking a Olot