El Núria reobre dimarts amb un espai de coworking

Dimarts a les 6 de la tarda reobre el Núria amb unes noves instal·lacions de coworking. La iniciativa, impulsada per tres particulars a través d’una associació, pretén crear un bon espai de treball que més endavant s’ampliarà amb altres serveis.

El coworking Núria farà una jornada de portes obertes el proper dimarts a la tarda per donar a conèixer aquesta iniciativa que es posarà parcialment en marxa aquell mateix dia. En unes dependències del mateix Núria s’hi ha creat un espai de treball, que comptarà amb un espai on treballar, amb serveis de banda ampla d’internet, impressió, taquilla i sala de reunions.

De cares al setembre, si pot ser per Festes del Tura, els impulsors volen haver inaugurat ja els altres dos serveis que oferiran a les instal·lacions: una cantina a base de productes ecològics, i la sala gran, on s’hi podran organitzar tot tipus d’actes socials i culturals.

 

Notícies relacionades:
L’Ajuntament d’Olot vol crear un espai de Coworking al centre de la ciutat
– El bon funcionament de l’Ideal com a punt de trobada juvenil fa tancar l’Espai Núria
– L’Ajuntament d’Olot no renovarà el contracte de lloguer de l’Espai Núria, que tancarà a finals d’any