S’unifica la imatge de l’edifici de Can Monsà perquè representi a totes les entitats que en formen part

L’edifici de Can Monsà, al carrer Fontanella d’Olot, acull l’activitat de moltes entitats, sobretot en l’àmbit formatiu però no només. És per això que s’ha decidit unificar la seva imatge, per tal que no s’identifiqui amb la seu d’una sola, sinó que l’edifici s’entengui com un conglomerat d’activitat molt variada.

Can Monsà, seu de moltes entitats, com la Fundació d’Estudis Superiors o del Servei de Català, unifica la seva imatge. El nom que servirà de paraigua serà, precisament, Can Monsà, el nom inicial d’un edifici que originàriament era una fàbrica tèxtil i que ara representa una varietat de realitats important, i per la qual passen cada any més de 2.000 persones.

Per fer públic aquest canvi s’ha organitzat una jornada de portes obertes que tindrà lloc el divendres 17 de juny a la tarda, amb actes lúdics, culturals i de presentació de les activitats que es fan a Can Monsà. Una de les propostes destacables de cares a les properes setmanes seran els cursos d’estiu de la Fundació d’Estudis Superiors.

Els cursos inclouran formació d’ArtTeràpia, un curs sobre les perspectives trans en l’àmbit educatiu o sobre la història sobre la Catalunya del segle XIX, fet juntament amb el PEHOC. I també hi haurà un curs de gestió forestal sostenible, així com els habituals workshops d’RCR, entre altres.